История като от филм: Студентка роди и се прибра с бебето си вкъщи, но от последвалото ще ви побият тръпки!

История като от филм: Студентка роди и се прибра с бебето си вкъщи, но от последвалото ще ви побият тръпки!

Историята на Мърси Касаналес и Рич Кръшуърт е като от филм. Мърси е от Ел Салвадор, но е на студентска бригада в САЩ, където се запознава в Рич.

Визата на момичето изтича и тя се връща в родината си, но двама се женят и Мърси разбира, че е бременна. Двойката е доста щастлива, Рич редовно посещава половинката си е Ел Салвадор и двамата очакват с нетърпение раждането на детето си. Но проблеми започват точно с раждането. Бебето Джейкъб се появява на бял свят и акушерките го показват на майката за миг. Тогава тя вижда бебе със светла кожа, което прилича на баща си. По-късно обаче й носят бебе с доста тъмна кожа и гъста черна коса. Уверяват я, че това е нейното дете и я изписват заедно с бебето.

Мърси се прибира у дома, но майчиния инстинкт й казва, че това не е нейното бебе. В крайна сметка тя решава да направи ДНК тест и се оказва права. Оказва се, че в болницата разменят бебетата. За щастие, историята има щастлив край и Мърси и Рич взимат истинското си дете, а другото бебе се прибира ми майка си!