Искате да сте привлекателни? Прочетете това! Безценни съвети от мъжете към жените

Искате да сте привлекателни? Прочетете това! Безценни съвети от мъжете към жените

Неотдавна мъже споделиха, какво намират за непривлекателно и некрасиво в представителките на нежния пол. Дами, да се вслушаме в техните думи!

Изследвания в тази област провели американски научни сътрудници. Те си поставили за цел да изяснят какви фактори лишават от сексуалност жените в очите на противоположния пол. Участници в социологическото изследване били само мъже.

Научните сътрудници от САЩ попитали кое ги отблъсква от представителките на нежния пол и получили доста шокиращи, но в крайна сметка не съвсем необичайни отговори.

Оказало се, че сексуалността на жената е обратно пропорционална на зловонния й дъх и мириса на пот. Една трета от участниците смятат, че жените стават по-малко привлекателни натрупвайки наднормено тегло.

Всеки пети от попитаните не бил съгласен с тези твърдения. Някои от мъжете споделили, че се отващават от женската сексуална пасивност, други ненавиждали разговори за бивши любови. На представителите на силния пол определено не им харесват и пушещите жени.

Назовани били и ред други фактори, снижаващи женската сексуалност – обсъждането на битови проблеми, забележки към околните и други психологически причини.

Източник: zdrave.to