Имената, с които НЕ трябва да кръщавате децата си! Носят лоша карма

Не кръщавайте децата си с тези имена

Избирането на име за детето отнема месеци. Често хората кръщават наследниците си на близък човек, роднина или на някой, на когото искат то да прилича. Тук Ви съветваме пред кои имена да се замислите, защото със себе си носят определена енергия.

Вера

Кръщавайки дъщеря си Вера, я дарявате с вътрешна сила, с която да преодолява трудностите в живота. Към своите успехи обаче жените с това име подхождат с болка и загуба и каквото и да постигнат, не успяват да съхранят сили, с които да му се зарадват. Често имат роля на жертва.

Александра

Александра, както и Александър са обречени на мания за величие. Те са егоистични и затова съдбата им поднася изпитания, като често им определя да се грижат за някой друг. Трудно успяват да надмогнат себе си.

Надежда

С това красиво име се кръщават деца с тежка съдба. Обикновено тези деца са измъчвани от големите очаквания на родителите им, които трудно успяват да оправдаят. Усещането им за живота пряко се влияе от мнението на другите, особено в кариерен план.

Людмила

Жените с името Людмила също често са обречени на грижи за другите. Те обаче подхождат с много любов и всеотдайност, за разлика от Александра. Често имат изпитание да се грижат за болно дете или да загубят близък човек много рано.

Адам

Адам цял живот страда от жени. Неговите беди с тях са във всички сфери – личен и професионален план. Обича да ги преследва и това му носи много неприятности.

Юлиан

Юлиан е кариерист и е готов да постига целите си с цената на всичко. Съдбата му дава урок, разрушавайки внезапно постигнатото от него и връщайки го на нулата. Мъжете с това име обикновено имат поне един развод. Безскрупулни в средствата, които използват и много късно осъзнават грешките си.