Извънредно! Слави Трифонов потвърди новината! Слиза от екран! Ето как ще се казва шоуто и кой ще го води!

Слави Трифонов излиза в заслужен отдих тази есен. Шоуменът, който е вече на 52 години, слиза от екран в края на лятото и надали ще се върне през есента. Дългия е взел решение да отвори нова страница в живота си и занапред няма да се появява като водещ, а ще е само продуцент на собственото си предаване, пише „Уикенд“.

Преди седмица Трифонов призна в собственото си шоу, че 18 години стигат в тв ефир. По този начин той потвърди слуховете, че след изтичането на договора му с телевизията възнамерява или да спре предаването си или да бъде само негов продуцент. Един от вариантите бил вечерната рубрика да се запази, но да се казва само „Шоуто“. Идеята е то да бъде водено от Иво Сиромахов, който твърдо си извоюва позицията на втория човек в екипа след Слави.

От БТВ нямали нищо против, но настоявали бюджетът да бъде намален значително – нещо, с което надали Трифонов ще се съгласи. Съществувал вариант и предаването да се излъчва веднъж седмично с увеличено времетраене – 2 часа, като акцент там да са артистичните импровизации на безспорните таланти – Краси Радков, Тодор Башиянов и Мариан Бачев. В последната година Дългия няколко пъти намекваше за евентуалния край на „Шоуто на Слави“.

Източник: БЛИЦ