Избери си един пръстен и ние ще ти кажем каква си

Избери си пръстен

Психолозите са на мнение, че изборът на пръстен може да разкрие доста неща за характера на една дама. Предлагаме ви да се подложите на този експериментален тест и да надникнете над същността си. Изберете един от 6-те пръстена и прочети какво крие той за теб….

Пръстен 1

Ти си оптимист, силна личност и човек, който обича хората, които са около него. Ако човекът до теб е такъв, ти ще направиш всичко възможно, за да го разбере, както и обратното – ако е нежелан! Успяваш да се справяш с любовните сътресения и проблеми.

Пръстен 2

Женствена и мечтателна! Това са думите, които те описват най-добре. Обичаш да носиш дрехи, които подчертават красивата ти външност. Без проблеми можеш да омаеш всеки един мъж, тъй като умението да флиртуваш ти е вродено.

Пръстен 3

Трудно прощаваш предателство, но лесно се доверяваш, което ти създава известни проблеми във взаимоотношенията с други хора. Може би поради тази причина трудно допускаш други в личното си пространство. Кипиш от енергия и си способна да преобърнеш света, за да постигнеш това, което наистина искаш.

Пръстен 4

Изключително комуникативна личност си. Душата на компанията си и си способна да развеселиш дори човек, който присъства на собственото си погребение…Въпреки това, обичаш да се усамотяваш и за теб няма по-хубаво място от вкъщи с любимите хора или чаша топло кафе пред камината.

Пръстен 5

Влюбчива и предприемчива. Свръхчувствителна. Трудно преживява раздялата. Чаровната ти усмивка дарява околните с радост и енергия. Обичаш живота и определено знаеш как да му се насладиш. Бориш се за твоето и когато някой се опита да ти го отнеме – драскаш с нокти!

Пръстен 6

Ти си истинска дама! Ти излъчваш класа, стил и знаеш как да предизвикаш всеки мъж само с един поглед. Приятелите ти винаги могат да разчитат на теб. Ти си от хората, които като им звънат в 5 сутринта с думите „Убих човек“, питаш „Къде ще го закопаем“… Умееш да пазиш тайни и затова хората ти се доверяват.