Избери си един пръстен и ние ще ти кажем каква си

СПОДЕЛИ с приятели в социалната мрежа

Психолозите са на мнение, че изборът на пръстен може да разкрие доста неща за характера на една дама. Предлагаме ви да се подложите на този експериментален тест и да надникнете над същността си. Изберете един от 6-те пръстена и прочети какво крие той за теб….

Пръстен 1

Ти си оптимист, силна личност и човек, който обича хората, които са около него. Ако човекът до теб е такъв, ти ще направиш всичко възможно, за да го разбере, както и обратното – ако е нежелан! Успяваш да се справяш с любовните сътресения и проблеми.

Пръстен 2

Женствена и мечтателна! Това са думите, които те описват най-добре. Обичаш да носиш дрехи, които подчертават красивата ти външност. Без проблеми можеш да омаеш всеки един мъж, тъй като умението да флиртуваш ти е вродено.

Пръстен 3

Трудно прощаваш предателство, но лесно се доверяваш, което ти създава известни проблеми във взаимоотношенията с други хора. Може би поради тази причина трудно допускаш други в личното си пространство. Кипиш от енергия и си способна да преобърнеш света, за да постигнеш това, което наистина искаш.

Пръстен 4

Изключително комуникативна личност си. Душата на компанията си и си способна да развеселиш дори човек, който присъства на собственото си погребение…Въпреки това, обичаш да се усамотяваш и за теб няма по-хубаво място от вкъщи с любимите хора или чаша топло кафе пред камината.

Пръстен 5

Влюбчива и предприемчива. Свръхчувствителна. Трудно преживява раздялата. Чаровната ти усмивка дарява околните с радост и енергия. Обичаш живота и определено знаеш как да му се насладиш. Бориш се за твоето и когато някой се опита да ти го отнеме – драскаш с нокти!

Пръстен 6

Ти си истинска дама! Ти излъчваш класа, стил и знаеш как да предизвикаш всеки мъж само с един поглед. Приятелите ти винаги могат да разчитат на теб. Ти си от хората, които като им звънат в 5 сутринта с думите „Убих човек“, питаш „Къде ще го закопаем“… Умееш да пазиш тайни и затова хората ти се доверяват.

<
loading...