Зодиите и техните коси! Дамите от зодия Овен – огнени, Жените Телци са чувствени

Зодиите и техните коси! Дамите от зодия Овен - огнени, Жените Телци са чувствени

Зодията, на която сме подвластни определя и цвета на косата, вижте какъв най ви подхожда Зодията подсказва как дамите да се почувстват в хармония със себе си като изберат най-подходящия цвят за косите си. Доверете се на звездите и ще се почувствате съвършени.

Дамите от зодия Овен са дръзки и настроени на тема приключение. За тях най-подходящия цвят ще е огнения. Или такъв в златисто-розови нюаси.

Жените Телци са тихи и чувствени. За тях звездите предричат кафявите и топли нюанси, предават от tialoto.bg.

Близнаците обичат експериментите. Затова като едни любопитни и готови за всякакво приключение представителите за зодията трябва да пробват с цялата цветова гама, искайки да са различни.

Дамите Рак са мечтателки. За тях са подходящи пясъчно-русите отенъци и всички по-меки тонове на русия цвят.

Естествено, че за представителките на зодия Лъв , които имат чувството, че са кралици най-добре е да изберат златните и медните цветове.

Девите са почитатели на всичко естествено. Затова е за препоръчване да се придържат към собствения си цвят.

Везните, които винаги искат да са в хармония със себе си трябва да се придържат към по-тъмните цветове. За тях идеалният вариант е тъмночервено или кафяво.

Скорпионите дами са хора, които са подвластни на огнените страсти. Затова ще се харесат в тъмночервено или гарваново черно.

Жените Стрелци, които излъчват харизма и оптимизъм трябва да се придържат към земните тонове или към червените нюанси. Но в техния приглушен вариант.

Козирозите излъчват невероятно спокойствие. Техният зодиакален цвят е студено кафяво или сребърно блонди.

Водолеите, които проявяват уникално чувство за мода са привлечени от синьо-черното, патладжаненото и виолетовото. Така подчертават своята индивидуалност.

Рибите са романтични и чувствени натури. Техният цвят е или в розовата гама или пък от медено-русото.

блиц