Знаците, че най-добрият приятел на гаджето ви си пада по вас

Знаците, че най-добрият приятел на гаджето ви си пада по вас

Отношенията ви с гаджето могат да станат доста трудни, ако между вас по някакъв начин застане неговият най-добър приятел. Най-неприятно би било, ако той е тайно влюбен във вас. Ето и няколко знаци, че това е точно така:

1. Той все иска да прави нещо с вас

Независимо дали сте на работа, в клуб или в университета, този човек постоянно иска да ви придружава или да се мотае с вас. Той все търси начини да стане ваш партньор, придружител, компаньон и т. н. Това е сигурен знак, че най-добрият приятел на гаджето ви е влюбен във вас.

2. Той ви дразни

Дори малките момиченца разбират, че момчето което все ги дразни или скубе, всъщност ги харесва и се интересува от тях. Ако най-добрият приятел на гаджето ви все нещо се заяжда с вас или ви дразни, значи се опитва да ви спечели със сарказъм.

3. Той се взира във вас тайничко

Ако улавяте въпросния човек тайно да се взира във вас и то доста често, всичко е ясно – той ви обожава. Същото може да се каже и ако все гледа да застане възможно най-близо до вас, да седне до вас и т. н..

4. Той все иска вашата помощ

Ако този мъж все се чуди за каква услуга да ви помоли, като буквално си измисля поводи, то има нещо гнило. Най-вероятно той е влюбен във вас и търси отчаяно близостта ви, но не може да измисли нищо по-оригинално!

5. Той наистина ви слуша

Ако този мъж знае рождения ви ден, забелязва когато сте с нова дреха или прическа, знае вкусовете ви, вслушва се в думите ви и т. н., без съмнение – той ви обича.

6. Обича да ви разсмива

Влюбените мъже обичат да карат любимата си да се смее, защото обожават усмивката ѝ. Освен това така те знаят, че я правят по-щастлива.

7. Той се държи като ваш закрилник

Ако този мъж ви харесва повече от нормалното, той ще иска да ви защитава, каквото и да значи това. Той ще защитава честта ви, ще се държи като ваш рицар, ще ви изпраща, ще пази достойнството ви и т. н.!

тялото.бг