Защо София бе зарязана след като се появи без грим пред приятеля си?

Казват, че истинската красота на човека не е на повърхността, а вътре в него. Днешната героиня е потвърждение на това. София Ридлингтън от Гримсби е не само красива външно, но и е вдъхновяващ пример за милиони други хора. На пръв поглед е нея няма нищо особено: тежък грим, намазано лице и миловидни черти на лицето. Такива ги има милиони. Но когато гаджето й я видяло без грим я изоставило.

Но истината е страшна!
3(711)

За да се разбере за какво става на въпрос, трябва момичето да бъде погледнато, когато е без грим. В тийнейджърска възраст София е чула диагнозата „псориазис“ и всичко в живота й се обърнало с нагоре краката. На улицата започнали да я обиждат, разбирайки за болестта й, я изостава нейният приятел, а кожата постоянно я боляла.
7(467)

Тя обаче решила да не се крие, а да се приеме такава, каквато е. За да се справи с комплексите, британката започнала да публикува в мрежата свои снимки с и без грим.

„Реших да си гримирам лицето наполовина, за да видят хората разликата“, коментира тя. За тази стъпка обаче на Софи й трябвало доста време. Тя дълго се учила на правилните техники на полагане на грим. Това обаче толкова много й харесало, че тя превърнала хобито си в работа. По думите й, тя вече се е примирила с болестта, но продължава да я крие с помощта на макиажа.

Източник: Blitz.bg