Защо красивите жени са сами? Ето и причините да нямат връзка!

Защо красивите жени са сами? Ето и причините да нямат връзка!

Според всички да си красива жена е голям и рядък късмет и любовта за тях е лесна. Питали ли сте се обаче защо една красива жена остава сама и как е възможно това? Да се родиш красив не е достатъчно, за да получиш връзка. Често тя не се случва, а ето и няколко причини за това.

  • Мъжете ги е страх от красавици. Какво ще правя, ако ми откаже? Как ще запазя достойнството си? Тя ще ми изневерява, толкова много ще я свалят. Други пък са сигурни, че няма начин такава хубавица да си няма гадже и изобщо няма смисъл да я ухажват. Трети мислят, че такава красавица е прекалено хубава за тях, защото дори в днешно време женската красота се счита за стока, която трябва да се продаде скъпо. Логиката на тези е, че не могат да си я позволят.
  • Тя се страхува. Тя винаги е имала ухажори и тъй като те не са били мъже със страхове, явно са били друга категория – професионални свалячи. Никога не са се страхували от нищо, защото просто мислят жената за стока и трофей. Това са нарцисите, насилниците и всякакви други психопати с емоционални недостатъци, които не изпитват страх. Красавицата се е напатила от тях и не смее да започне връзка с който и да е.
  • Другите ги е страх. Семейството и приятелите й също влияят. Понякога красавицата расте с твърдата увереност, че всички мъже са пръчове и искат само едно. Понякога я държат в саксия и тя не умее да общува с момчета, а когато най-после се измъкне от родителския контрол, следва поредица връзки с напълно неподходящи мъже. Понякога участие имат и приятелките, които я уверяват, че този не е за нея. Не го правят от злоба и завист, а защото искрено мислят така. И така, както красавицата уж може да има всеки мъж, когото пожелае, а всъщност няма никой.
  • Стереотипи. Обикновено за красивата жена следват епитети като глупава, меркантилна, зла, глезена, разхайтена и така нататък. Отнема много усилия и време да докаже, че не е така.
  • И все пак красавицата има по-големи шансове да си намери мъж от другите момичета, няма какво да се заблуждаваме. Затова и не бърза да го прави, а се наслаждава на живота си. Но с времето става по-придирчива и избора става още по-труден. Така че, красавици, имайте едно наум.