Жива магия! Вижте силата на Ом и как да я използвате!

Жива магия! Вижте силата на Ом и как да я използвате!

Магията е енергия. И всеки от нас я притежава.

Думите крият много мощ и магия в себе си. Знаете за силата на едно „Благодаря“. Днес обаче ще си поговорим за мощта на мантрите.

Вибрацията, която усещате в тях резонира на толкова много нива, че с основание ги наричат връзки към Вселената. Мантрите не само проясняват ума, но и помагат на духа да достигне по-високи нива по време на медитация.

Най-простата мантра – Ом, повтаряна милион пъти, започва да резонира по различен начин върху енергийното поле на всеки от нас. Ако вие я произнасяте, в един момент усещате, как ставате по-леки, духът ви се освобождава, грижите ви напускат, а мисълта се движи по-ясно.

Представете си, че един проблем има няколко измерения — физическо, мисловно и духовно. Във физически план той ви удря материално. В мисловен — най-малкото ще получите главоболие, докато се опитвате да го разрешите. А в духовен? Той вибрира с определена честота, която резонира върху вас и вашия живот.

Ако на физическо и рационално ниво нещата не се получават, търсете проблема на ментално ниво. И тук мантрата Ом, както и други подобни на нея, идват на помощ. Повтаряйте мантрата, докато усетите, че чистия звук сякаш се удря в преграда — метал, стъкло, дърво. Ето това е проблемът и това е ограничението, което ви пречи.

Как да го разрешите? Най-просто казано, можете да продължите да повтаряте Ом, докато го чуете отново чист и ясен, но има и по-лесен начин.Докато произнасяте звука, просто си визуализирайте проблема, докато придобие съвсем ясни очертания. След това визуализирайте, как го разбивате, разпръсквате, стопявате, разграждате, или каквото там искате да направите с него чрез звука Ом. Когато сте готови ще го усетите. Може да е трепване в стомаха, може да е удар на сърцето, може да е гъделичкане — ще усетите, че сте се справили.

На физическо ниво нещата може да не се получат веднага, но в съзнанието си вие вече ще сте получили познанието, как да промените ситуацията. Може да отнеме известно време, но в крайна сметка, вашето затруднение ще се оправи.

И накрая нещо много важно — дишането. За правилното резониране на Ом, както и на всички думи с магична мощ, трябва да дишате правилно. Когато дишате, дишайте през носа с и изпълнете дробовете си с въздух. Усетете как гърдите ви се разширяват, как енергията и въздуха минават през главата ви, цялото тяло и достигат до пръстите на краката, към земята.