Ето как да заемем перфектната поза за всяка снимка!

Как да заемем перфектната поза

Живеем в такова време, че е много важно снимките, които показваме на приятелите си да бъдат перфектни. Понякога програмите за ефекти не помагат и дори „фотошоп мастър“ трудно може да направи нещо в такъв случай. За да си улесним живота и да изглеждаме страхотно на всяка една снимка, колегите от Brightside.me ни „подсказват“ какви грешки допускаме най-много и как да ги избегнем!

Нека позираме като звезди!

Тази поза не е естествена за тялото ни и визуално издава агресивност. Само с една промяна на китките обаче, нещата се променят значително!

Не стискайте ханша си, за да прикриете паласките. Просто изберете подходящи дрехи, които да ви стоят добре.

Don’t squeeze your waist — it creates additional folds on your clothes, and they might not look as good as you expected.

Тайната на красивата поза е да изглежда натурално. Затова не обгръщайте шията си по подобен начин. Така прикривате част от себе си.

Напоследък стават модерни снимките по този начин, но много момичета допускат грешка и не поставят пръстите си на правилното място.

Ако не знаете какво да правите с ръцете си, то със сигурност не е добър вариант да ги държите до тялото, като наказана дъщеря. Покажете самочувствие и се освободете пред камерата.

Погледът е много важен. Той е 90 % от цялата снимка и е ключа към излъчването и посланието, което ще бъде изпратено.

Не мижете. Бъдете натурални!

Не крий лицето си зад ръцете.

 

Поглед тип „Знам какво направи миналото лято“ със сигурност няма да се хареса на „критиците“. Подарете им Вашата усмивка!

Ако искате да акцентирате на красивото си вратле, то със сигурност не е това начина, по който може да го направите.

Ръцете трябва да са отпуснати и няма смисъл да пускате „тайни сигнали“ с пръстите.

Снимките в цял ръст са трудни и е важно да заемете естествена поза, за да не изглеждате смешни и неестестични.