Ето ги техниките на перфектното фелацио! Можеш ли ги?

Ето ги техниките на перфектното фелацио! Можеш ли ги?

Редуване на темпото, лубрикант или достатъчно слюнка… Това са само част от техниките на перфектното фелацио, но има и редица други. Първото и най-важно правило е да харесвате това, което правите.
Сексът трябва да е удоволствие и за двамата партньори и нищо в него не бива да се прави по задължение. Ако оралните ласки ви допадат, вижте и тези техники за перфектно фелацио.

Устата ви може да направи повече, отколкото вагината ви
Възползвайте се от тази възможност. Фелациото е много повече от смучене. Не забравяйте, че вие диктувате правилата, определяте темпото. Използвайте езика си, устните, не забравяйте целувките.

Използвайте ръцете си
И двете едновременно. Някои мъже обичат да бъдат стимулирани и с ръце по време на оралния секс. Ето защо включете и този вид докосване в играта.

Подобряване на оргазма
Когато партньорът ви започва да еякулира със сигурност ще забележите неговите специфични движения, наподобяващи леки спазми. В този момент поставете палеца си в основата на пениса и натиснете леко в продължение на няколко секунди. Когато освободите напрежението, оргазмът ще бъде върховно усещане за половинката ви – продължителен и интензивен.

Дълбоко гърло не е всичко
Ако имате силен гълтателен рефлекс, не е препоръчително да правите подобен експеримент. Дори и да се справите с поемането на обема, след няколко минути това определено няма да е толкова впечатляващо за партньора ви. Освен това има риск да се чувствате некомфортно заради напрежението в челюстта.

Бъдете изобретателни
Мъжете харесват разнообразието и смяната на техники по време на орална любов. Еднотипните движения бързо омръзват.
Затова изненадайте любимия, експериментирайте, докосвайте, стимулирайте бавно и нежно и бъдете непредвидими.

Опознайте пениса му
Мъжките гениталии имат хиляди нервни окончания, които чакат да бъдат открити и стимулирани. Не забравяйте и за стимулирането на тестисите. Докосването им може да увеличи в пъти възбудата на партньора ви. Любовната игра е наслада, изучаване на партньора.

Визуален контакт и мръсни приказки
Мъжете обичат да гледат как половинката им прави орална любов. Ето защо от време на време го поглеждайте дяволито. Правете кратки паузи и кажете нещо мръсно, нещо което ще му хареса и ще го възбуди още повече.
Ако ви харесва пенисът му, ако ви харесва това, което правите – кажете му го. Но не бъдете вулгарни. Много е лесно да се премине границата при мръсните приказки.

аз-жената.бг