Докато си прави снимки, тази жена сияе от щастие. 6 месеца по-късно снимките я разплакват…

Истинските истории като тази вълнуват света, защото са интересни, защото са близки до нашите истории, и защото са свързани с най-големите ни страхове. Именно страховете да загубим най-ценното за нас.

Оана и нейният съпруг Алекс, родом от Северна Ирландия, имат страхотна 5 годишна дъщеря, която са кръстили Ема. Семейството е щастливо заедно, но винаги са искали още едно дете. Когато Оана научава, че пак ще стане майка, радостта не може да бъде описана. Двойката започва да планува всичко около появяването на бял свят на новия наследник.

И така, бебето Джордж е новата гордост в семейството, всичко го обожават. Три месеца след неговото раждане, семейството се събира, за да получи най-ужасните новини, които могат да бъдат изречени на едно щастливо семейство. Именно, че техният мъничък син, който току що се е появил на бял свят е диагностициран с левкимия. Лекарите казват на Оана и Алекс, че трябва да подложат мъничкият им син на химиотерапия, родителите се съгласяват, защото са готови на всичко, за да удължат живота на сина си.
Въпреки мъчителното лечение, лекарите им съобщават опустушителни новини, че тялото му не реагира добре и не му остава много живот.

През последните две седмици от оставащото му време, семейството реши да се премести в хоспис за деца, за да може да придружи малкия човек .

След само 165 дни живот… бебето почива. И светът на семейството се сгромолясва и оставя всички без думи.. толкова несбъднати моменти, толкова неизречени думи.

Родителите му споделят, че са успели да направят и малкия му престой на Земята приятен и че са го изпратили без страх и болка. Те били през цялото време неотлъчно до него, пеели му песнички и държали мъничките му ръчички докато си взел и последния дъх. Те са доволни дори на тези дни през които са били заедно.

Оана споделя в социалните мрежи, че животът на Джордж ги е направил по-добри хора, че без него е много трудно, но се опитват да продължат напред. Макар, че детето им е живяло само 5 месеца, те го обичат безкрайно много и това ще бъде завинаги. Малкото момченце ги е научило на търпение, смелост, любов, на съпричастност, на това да показват чувствата си на време.

Най-вече са се научили да ценят и да се наслаждават на всеки един момент, който имат на тази планета. Те съветват всички хора да обръщат повече внимание на близките си, да прекарват повече време с децата си и да ценят всеки един момент, който имат, защото нищо не е вечно. Всичко е преходно и затова трябва да се обича и да се живее.

Почивай в мир, мъничка звездичке!