Диетата на Драго Чая! ТВ водещия се стопи до неузнаваемост! Свали 27 килограма с едно просто правило

Диетата на Драго Чая

8d8f8bc2df15fe369c4ef47b1ba6f054

Може би всички си спомняте как изглеждаше телевизионния водещ Драгомир Драганов, който доби своята популярност в началото на демокрацията със сутрешното предаване „Чай“, което водеше в ефира на БНТ. В един момент той течеше близо 110 килограма.

Някъде в средата на януари се претеглих и с ужас установих, че тежа 110 кг. Това много ме подтисна и за пръв път от много години погледнах на тялото си изключително критично. Бях започнал да имам проблеми с костите, уморяваха ми се краката, когато ходя по-дълго време, болки в кръста, чувствах дискомфорт. Заспивах трудно, близките ми казаха, че съм започнал да хъркам. Всичко започна на сутринта след рожденият ми ден, на 23-ти януари. Станах и първото нещо, което направих, беше да изпия една чаша с гореща вода. Тя убива апетита и има магическата сила да изчиства организма. Сутрин на гладно тя е вълшебна, така се случи и с мен, почувствах облекчение в стомаха. И така започна всеки ден да пия гореща вода, като за чай, но без чай. Мисля, че тя беше виновна в първите два месеца от диетата да изчистя шлаката от организма. Консултирах се с диетолог и разбрах кои храни трябва да огранича. Престанах да употребявам капка алкохол, спрях всичко тестено, сладко, солено. Започнах да ям много салата – домати, краставици, айсберг, маруля, рукола и да я овкусявам само с прясно изцеден лимон и чист зехтин. Пазарувам го само от био магазин. Ям също сурови ядки, но основната енергия започнах да черпя от плодове. Основно грейпфрут и ананас, тези плодове са много полезни за разграждане на мазнините. Сега вече шест месеца по-късно мога да се похваля със завидни резултати.

Драго Чая не е спазвал точно определено меню. Наблягал е основно на следните храни: моркови, карфиол, сурови ядки, грейпфрут, ананас и други плодове и салати. Всяка сутрин на гладно пък пие една чаша гореща вода, която убива апетита и изчиства шлаката от организма. След 11 часа пък хапва една ябълка,а към 14 часа цитрусови плодове. В 18 часа вечеря – предимно салата с малко зехтин, но без сол. Понякога добавя и месо на грил към нея. В продължение на 6 месеца, се е хранил по този начин, като е забравил тотално за всички вредни храни и напитки – газирано, алкохол, тестени изделия, сладко, солени храни и т.н.

Be the first to comment on "Диетата на Драго Чая! ТВ водещия се стопи до неузнаваемост! Свали 27 килограма с едно просто правило"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*