Джен Селтър спечели милиони от дупето си, тренировките и снимките в мрежата. Вижте заслужава ли си ги!

Джен Селтър спечели милиони от дупето си, тренировките и снимките в мрежата. Вижте заслужава ли си ги!

23-годишната спортна сензация Джен Селтър събра 10 милиона последователи в Инстаграм. Това е най-категорично признание за външния вид на американката и тренировъчните й методи. Преди време тя заслужено си сложи короната за „Най-хубаво дупе“ в социалната мрежа.

Тя започва да тренира на шега преди пет години, без да подозира, че това ще я направи известна и ще й донесе милиони долари също. От плоска и безформена тийнейджърка тя се превръща в жена с божествени извивки, само благодарение на спорта. „Всички вие сте моята мотивация да продължа да правя това, което обичам. Благодаря ви за подкрепата в това пътешествие, което значи всичко за мен“, пише актуалната инструкторка.

Нейната запазена мрака са упражнения, които ще направят дупето ви перфектно и щръкнало. Тя показва в снимките и видеата си, че може да се спортува навсякъде, включително и насред града.

Джен Селтър спечели милиони от дупето си, тренировките и снимките в мрежата. Вижте заслужава ли си ги! %d1%85%d0%b9%d0%ba %d0%be%d0%b4%d0%be%d0%b4%d0%be%d0%b4 %d0%bf%d0%be%d0%bb %d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%bf%d0%be%d0%bb %d0%b4%d1%81%d0%b5%d0%b4 %d0%b9%d1%8e%d0%b9%d1%8e%d0%b9