Григор Димитров зарадва баща си с подарък за 500 000 лева! Вижте какво му подари най-добрия ни тенисист

Григор Димитров с уникален подарък за родителите си

При посещението си в България, Григор Димитров се появи с обикновено калъфче за телефон с герба на България, което струва не повече от 10-15 лева и може да се поръча от всеки един онлайн магазин. Вместо да се фука с някой скъп кейс с неговия лик, той решава да харчи парите си разумно, но, когато става дума за близки и роднини, то Григор не жали средства, разкри Хот Арена.

Гришо е купил баровски апартамент на родителите си на стойност около 500 000 лева в центъра на София, в затворен комплекс в близост до Борисовата градина. По този начин той иска да се отблагодари за подкрепата, която са му оказвали те и средствата, които са отделяли в началото на кариерата му, за да подпомогнат развитието му. В името на успеха, баща му продава колата си, както и няколко имота в Хасково, за да спонсорира кариерата му.

Това не е забравено от Гришо и сега той се отблагодарява по най-добрия начин на родителите си! Освен това, Гришо решава да помогне и на други деца като него, които искат да се занимават с тенис в родния си Хасково. Димитров открива собствен тенис център в Хасково през 2015 година, в който днес тренират много деца, които искат да станат като него!а