Гери-Никол блесна с най-скъпата абитуриентска рокля в България, истинско бижу!

Снощи Гери-Никол изпрати ученическите си години от Частната езикова гимназия – Варна, с пищен бал в Златни пясъци, твърди Hotarena.net. Очакванията се оправдаха – певицата е най-скъпооблечената абитуриентка в цяла България. Тоалетът й бе по поръчка, но не в родните шивашки цехове, а от световен ранг – дело на дизайнера на Ким Кардашиян и Дженифър Лопес. Върху роклята има истински диаманти, което прави одеждата безумно скъпа и не по джоба на всеки, но пък за финансовия бюджет на семейството на Гери е като ощипване от бълха. Красавицата бе направила прическата си в салон „Нуши“, за който се твърди, че е най-добрият във Варна и София. Гери се е оставила в ръцете на една от топкоафьорките – Ваня.

На бала й гост-изпълнител е бил 100 КИЛА, а съучениците на Гери по-скоро си загубили времето не да се забавляват, а да снимат нея и Килата с телефоните си, като че ли за първи път виждат известни личности около себе си.

1495703110-geri-nikol-greina-na-bala-s-bezumno-skapa-roklia-ot-diamanti-parvi-snimki-ot-abiturientskata-i-vecher-v-zlatni-piasaci-vij-tuk-2