Всички скришом я наричаха „дебелана“, а някои дори й се подиграваха в лицето, но тя се промени! ЗАТВОРИ ИМ УСТИТЕ

Тя сваля 55 килограма за година

Знаете ли, че голям процент от населението на Земята има проблем със затлъстяването. То погубва мнозина млади хора и съсипва здравето на още много други. Тя страдаше от болестно състояние, но въпреки него успя да смъкне цели 55 килограма и да се превърне в ТОП МАДАМА.

dieta

Кейт Райтер днес е на 25 години. От юношески години тя има проблеми с килограмите, които й печелят прякора „дебеланата на класа“. Ниско самочувствие; агресивност и асоциално поведение. Такъв е бил характера на момичето в продължение на години, докато не взема решение да преобрази живота си завинаги. Кантарът удря 120 килограма, а закуската й е била от 3 шоколада и мляко с какао. Вечерята пък се носела от специален куриер на МакДоналдс, който й носел почти цялото меню от веригата за бързо хранене.

nghnfgnfh

Тогава Кейт решава да се подложи на диета, но не на нещо специално. Започва да си следи калориите. В началото консумирала по 2500, 2200, 2000, 1800 и дори стигала под 1 000, които компенсирала със зеленчукови и плодови сокове. В началото на ходила на фитнес. Тренирала си вкъщи и това имало своя ефект – за месец свалила 20 килограма.

Лека-полека започва да води активен начин на живот и да постигне зашеметяващия външен вид, който има днес.