Вижте кои са най-обаятелните и обичани представители на зодиака!

Тяхната енергия е заразна, а предимно ги харесваме, защото са добри хора. От всичко това те печелят и с ентусиазъм, различен поглед към света и хора с голямо сърце.
Говорим за зодиите:
Водолей
Водолеите са оригинални, родени мечтатели чиято фантазия надхвърля всяка граница на реалността. С тях ни е забавно, защото ни пренасят в свят, който не познаваме, в света на фантазията, където Питър Пан чудесно би се забавлявал. Сериозни са само в тези моменти, когато трябва да дадат истински приятелски съвет. Обичат равенство и справедливостта. Техният интелект забавлява всички, които започнат някакъв разговор с тях. Те са основни организатори на партита и добра компания. Знаят да мотивират другите, защото самите те са постоянно мотивирани и добре настроени. Ако сте спечелили сърцето на Водолей, знайте, че той ще направи всичко, за да бъдете щастливи.
Лъв
Адреналинът и забавленията са неразделна част от кралския живот на един Лъв. С тях никога няма животът ви да се превърне в скучна рутина. Те обичат живота, еднакво колкото обичат себе си. За да бъдат щастливи, първо ще изпълнят собствените си желания и нужди, а след това и тези на останалите. Техният ентусиазъм е заразен. Ако сте разбрали техният егоцентризъм по правилния начин, техните шеги ще ви изглеждат дори симпатични. Този знак е романтичен и обича постоянно да получава знаци на внимание. Очарова и съблазнява всички около себе си. Лъвът е отговорен и ако му е възложено, ще се грижи за вас. Винаги ще се стреми да бъде най-добрият, което може би не е толкова лошо, тъй като ще се стреми да бъде най-добрият партньор, най-добър приятел, най-добрият любовник … Няма да ви изневерява, защото няма сила да се труди около всеки човек, но само около един специален.
Скорпион
Ангажиментът на тази зодия е нещо, което ще ви спечели от самото начало. Скорпионите са просто най-добри приятели за цял живот. Никога няма да издадат вашите тайни и ще бъдат до вас винаги, когато имате нужда. С тях ще се почувствате отново млади, енергични и пълни с живот, независимо от годините. Правете всичко, което правите за тях и никога не забравяйте нищо. Ще ви дадат честен съвет за всичко, което ви е необходимо – от кариерата до външния вид. За тях няма теми табу, дори и всички тези разговори за секса са нещо съвсем нормално. Може да му кажете всичките си тайни, но и скритите фетиши и фантазии. Скорпионите са готови да говорят за всичко, отворени са и никога няма да ви осъдят.

Източник: Blitz.bg