Вижте как Деси Слава крие големия си задник!

eto-kakav-trik-izpolzva-desi-slava-za-da-ne-vijdat-vsichki-ogromnoto-i-dupe-1

Деси Слава е изхвърлила всички панталони  от гардероба си. Певицата не смее да обуе дори дънки, защото не се харесва в тях. Тя смята, че е прекалено дебела, за да ходи с панталон, заради който всички ще видят голям ото й дупе. Предпочита да го крие в широки поли, като смята, че по този начин изглежда по-слаба, научи HotArena.

Говори се, че блондинката била в паника всеки път, когато в шоуто „Като две капки вода” й се падне да имитира мъж, защ ото знае, че ще й се наложи да обува панталони. Тя се справя далеч по-добре с образите на дебелани, тъй като не се притеснява как изглежда.

Именно затова най-добрите й имитации до момента са на Ваня Костова и Сюзан Бойл. Преди старта на шоуто певицата бе минала на диета и успя да свали няколко килограма. После обаче имаше рожден ден, заради който наруши диетата. След празника тя така и не успяла да се върне към железния си хранителен режим и бързо напълняла  отново.

За трудното й влизане във форма основна вина има нейният приятел Благой Найденов.Младокът е лудо влюбен в нея, харесва я и пухкава и не спира да я глези със сладкиши.

Източник: hotarena.net