Вижте какво богатство ще гушне Джанет Джексън от развода!

След новината, че 50-годишната певица Джанет Джаксън и 45-годишният катарски милионер Уисам Ал Мана се развеждат, медиите започнаха да разкриват подробности около личния им живот. Оказва се, че преди сватбата двамата са подписали договор, според който Джанет в случай на развод след 5 години от брака им получава 100 милиона долара компенсации, ако му роди дете, сумата се удвоява, пише Днес бг. Всичко станало точно така.

Певицата се раздели с мъжа си в началото на април, малко преди да се навършат пет години от съвместния им живот, а преди три месеца роди и сина им Еиса ал Мана. Все още не е ясно как са се договорили съпрузите и ще бъде ли тази сума изплатена на Джанет. Подробности около предбрачното споразумение още няма. Очаква се, че бизнесменът да изпълни написаното, тъй като и двамата са се разделили мирно, приятелски и без скандали.

Съвсем скоро милиардерът написа трогателно послание на Джаксън: „Благодаря за твоята любов и подкрепа и за това, че ти оставаш моят най-добър приятел. Обичам те и се надявам винаги да бъдем заедно”.

Източник: Blitz.bg