Венета Райкова разкри тайната на отслабването си! „С този сироп, свалих 7 килограма за 14 дни“

Венета Райкова разкри как е отслабнала

Популярната телевизионна водеща разкри тайната на отслабването си. Венета Райкова споделя, че дължи изваяната си фигура на „чудодейните свойства“ на палмовия сироп. Тя го използва от години по подобие на холивудските звезди и е изклю

Твърди се, че Анджелина Джоли също редовно го употребява. Тази напитка обаче, е прекалено силна, а холивудската звезда е злоупотребила с нейното използване и поради това е има проблеми с липсата на килограми.

Рецепта за палмов сироп

1,5 литра преварена вода, 10 супени лъжици палмовия сироп, 10 суп. лъжици прясно изцеден лимон, 5 щипки лют червен пипер или джинджифил. Напитката е за човек с тегло 50 кг. Съотношението се изчислява, като на 1 кг се падат по 30 милилитра, така за 100-килограмов човек ще са необходими 3 л.

Начин на приемане:

Палмовият сироп се пие на дози. Препоръчително е да се приема по 3 пъти на ден, 30 минути преди хранене. Пие се между 10 и 14 дни. Диетолозите предупреждават да не се приема повече от 2 седмици и тази процедура да не се извършва повече от 2 пъти в годината!

След приключването на диетата, трябва да се направи захранване, което продължава точно толкова време, колкото сте били на режим. Захранването протича по следния начин. Първият ден се сварява 50 грама ориз в 500 мл вода. След което може да се пият фрешове, супи, сокове и т.н. По време на захранването избягвайте употребата на сол, като подправка.