Българка изригна: ДОКАТО МРЪНКАТЕ И МИЕТЕ ТОАЛЕТНИ В ЛОНДОН, НИЕ ГРАДИМ БЪЛГАРИЯ!

Докато вие работите в Лондон, ние градим България

Патриция Кирилова използва социалните мрежи, за да изкаже възмущението си от „емигрантската вълна“, която е обхванала повечето българи и мечтите за по-добър живот, който ги очаква „на тепсия“ в чужбина. Публикуваме пълния текст, без редакторска намеса:

Казвате – България била малка (вече нагледно показах, че сме в топ 10 на Европа по големина), била бедна, нямало възможност за развитие на хората. И дори заплашвате, че отивате на Терминала да бягате в Лондон. А там  миете чинии, тоалетни и всичко, което е „нормално“ вишист да работи в чужбина. 
Да де, като сме бедна държава, защо толкова голтаци, станали политици – вече са милиардери? Като няма възможности за реализация тук, защо като отида в Македония ме питат как могат да си изкарат български паспорт? Защо на морето руснаци и украинци ме питта как могат да станат български граждани? Защо в Гърция и Италия ме питат как да си прехвърлят фирмите в България, защото не искат да плащат скачащите до и над 70 % данъци? А ние тук – само мрънкаме! Като не ви харесва – променете България както искате да бъде. Като миете чинии в Лондон – каква полза от вас?

Веднага някой умник отговаря: Благодарение на емигрантите, които пращат пари в България, техните роднини живеят добре. 
Моля? И трети клас ли нямате? Да смятате?!
През последните 26 години от 9-10 милиона останахме половината тук. Да спасяваме положението. „Мозъците“ изтекоха да мият тоалетни, както се вижда за този четвърт век. 
Тия като нас „без мозъците“ – от общо 6 милиона българи, 1 милион са роми, 2 милиона – пенсионери, друг 1 милион учащи, 1 милион прави и здрави българи нито работят, нито си търсят работа… Та остават 1 милион българи, които работят и техният БВП е 40 милиарда евро годишно. 40 МИЛИАРДА ЕВРО! 
Да видим сега „мозъците“ как помагат на България с помощи от техните чуждоземски заплати. Тук са 1 милион работещи – дават 40 милиарда евро годишно на България. В чужбина са над 3 милиона българи и дават 2-3 милиарда на година. Нещо да кажете за българите тук и в чужбина? Аз лично няма да кажа нищо хубаво. Единственият плюс е, че поемат чужд опит, от развитите икономики. И ако някой ден се върнат, ще донесат този опит. 
Но те не помагат на България. Те хранят чужди икономики. Както ние тук – 1 милион българи правим 40 милиарда БВП, така те го правят, но не в България. 
С нашите данъци, ние останалите в България, храним и техните деца, и техните родители. Те, с техните приходи и данъци в чужбина, хранят чужди деца и чужди родители. 
Това е грозната истина! И е време да си я кажем!