Баща се прибра изненадващо вкъщи и хвана детегледачката да спи дълбоко- това, което направи я кара да съжалява цял живот

В мрежата много популярен стана случай в САЩ свързан с ядосан баща и безотговорна детегледачка. Една сутрин мъжът на име Кристофър тръгнал на работа, но бил принуден да се върне, за да вземе важни документи.

Той се чувствал спокоен, че децата му са наглеждани от детегледачката Сара, но всичко това се променило, когато той я заварил да спи съвсем спокойно и дълбоко на дивана в къщата му.

Кристофър изпаднал в ярост, но не започнал да крещи и да буди Сара.

Вместо това той просто взел със себе си децата като имитирал отвличането им и започнал да чака какво ще направи детегледачката. Нейната реакция последвала – два часа след като децата „изчезнали без следа“ от дома им Сара написала на Кристофър няколко смс-а с молба спешно да й позвъни.9028

Съдейки по всичко, девойката не искала да оставя писмени улики против себе си, но по-късно била принудена да си признае за изчезването на децата. Кристофър поискал от Сара да му обясни къде са децата и да се обърне към полицията.

Но девойката вместо да позвъни в полицията, се свързала с жената на Кристофър, която малко преди това била предупредена от него за ситуацията.

След това на детегледачката все пак се наложило да се обади в полицията, където вече имало писмено заявление от разсърдения баща.

Полицаите казали на Сара да се свърже с работодателя си. И едва след като Кристофър разказал на безотговорната детегледачка къде се намират „похитените“ деца, Сара разбрала, че е била разиграна жестоко и се ужасила, но вече било късно да поправя нещата.

Бащата й казал, че е уволнена, отива да разкаже за случая в полицията като тя може да очаква последващи действия от служителите на реда.